Tretja projektna naloga

Splet IIIIIIIIIII by pikapolonica is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

V mojem interaktivnem posnetku sem izbrala tematiko varnosti osebnih podatkov. Želela sem predstaviti različne nevarnosti, ki se pri tem pojavljajo in na kaj moramo biti še posebej pazljivi. Dodala sem tudi nekaj nasvetov za varovanje naše zasebnosti v tej digitalni dobi.

Videoposnetek sem začela urejati na brezplačnem programu Canva. Potem sem svoj posnetek objavila v Arnes video. Interaktivne vložke sem dodala s pomočjo h5p vtičnika.

Vrednotenje

V tem projektu sem se prvič srečala z izdelavo interaktivnega posnetka. Če bi imela več časa bi se še bolj posvetila izdelavi mojega posnetka, saj bi lahko vanj vključila še več vsebine. Največ časa sem posvetila urejanju videoposnetka in dodajanju različnih komponent. Svoje delo ocenjujem kot ustrezno, saj sem sledila kriterijem. Znanje, ki sem ga tukaj pridobila mi bo zelo koristilo, saj sem se navdušila nad izdelavo interaktivnih posnetkov. Zdi se mi, da bi učencem zelo olajšali učenje in utrdili znanje. Najljubše mi je bilo dodajanje interaktivnih vložkov. Najmanj pa dodajanje zvočnih datotek v Canvo. Pri tem projektu ne bi spremenila nič.

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost