Kaljenje in sejanje- Infografika

IZOBRAŽEVALNI PLAKAT

PDF OBLIKA IZOBRAŽEVALNEGA PLAKATA:

KALITEV by Evelin is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Vir: izobraževalni plakat je bil narejen s pomočjo orodja Canva.

SAMOREFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE:

▪ Kaj sem se novega naučil/-a v tem projektu? Naučila sem se izdelovati pripomočke, ki mi bodo prišli v prid pri delu z otroci. Lahko bi si vzela nekaj časa ko bom poučevala in učencem pokazala kako se Canva uporablja, saj lahko s tem orodjem izdeluješ res ustvarjalne powerpointe, izobraževalne plakate, vizitke,..
▪ Če bi imel/-a več časa, bi dodal/-a, spremenil/-a, izboljšal/-a … Mogoče bi še kaj dodala glede vsebine in lahko bi dodala svoje lastne slike na plakat.
▪ Kateremu delu sem posvetil/-a največ časa in zakaj? Največ časa sem posvetila oblikovnemu delu plakata, saj mi je ta del vedno zabavno delati in zanj porabim največ časa.
▪ Kako ocenjujem svoje delo glede na podan kriterij ocenjevanja? Mislim da sem se glede izgleda plakata potrudila in mi je zelo všeč. Vsebinsko se mi zdi da bi lahko dodala kaj več, ampak se mi zdi da slike več pokažejo kot besede.
▪ Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/-a tekom študija in na svoji poklicni poti? Uporabila bi ta plakat za prikaz navodil kateregakoli projekta, ki ga bomo izpeljali z učenci, da si bodo s tem lažje predstavljali kaj morajo kako narediti.
▪ Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Najljubše mi je bilo oblikovati celoten plakat, saj je to res zabavno.
▪ Kaj bi spremenil/-a v definiciji projekta, da bi bil boljši? Lahko bi dodala več vsebine in lastno slikovno gradivo.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost