Varno v prometu

Varno v prometu © 2024 by Nikki je licencirano pod CC BY-NC-SA 4.0 

Infografika je bila ustvarjena v programu Canva

Licenca je bila določena s programom Beta licence chooser

SAMOREFLEKSIJA

V svoji infografiki sem vsakemu podnaslovu sem dodala kratek opis, da bi bolje razložila njihov pomen. Pri izbiri slikovnih elementov sem si vzela nekaj več časa, da bi popestrila celoten izdelek. Pazila sem, da jih nisem uporabila preveč, da ne bi zasenčili osnovne vsebine.

Znanje, ki sem ga pridobila med izdelovanjem druge projektne naloge, bo zelo koristno tako med študijem kot tudi kasneje pri opravljanju učiteljskega poklica. Opazila sem, da sem pri pripravi te spletne objave imela veliko manj težav kot pri prvi; postopek mi je bolj znan in bolje razumem elemente spletne objave. Je bil pa nov izziv uporaba aplikacije Canva, ki pa mislim, da sem jo do zdaj že zelo dobro spoznala in se s to projektno nalogo naučila še veliko več o nje.

Če pogledam za nazaj bi se infografike lotila bol sistematično in ne bi preveč premikala podnaslovov saj sem na koncu imela kar nekaj težav , saj menim, da so bila navodila jasno podana. Če sem imela težave pri razumevanju pa sem se obrnila na mentorico.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost