Moja prva spletna objava

Moje ime je Eva in obiskujem prvi letnik razrednega pouka na Pedagoški fakulteti. Že od malih nog najraje plešem, pojem in raziskujem nove kraje. Svoj prosti čas pa rada namenim klepetu s prijatelji in sprostitvi v naravi.

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Brez predelav 4.0 Mednarodna.

Z IKT tehnologijo sem se do sedaj srečala v šoli ter seveda v mojem vsakdanu predvsem v prostem času. V šoli sem uporabljala predvsem word za pisanje raznih seminarskih nalog ter power point za predstavitve.  Občasno pa uporabljam tudi excel.  V prostem času sem in še vedno uporabljam raznolike aplikacije na telefonu, za komuniciranje, poslušanje glasbe in iskanje novih idej, kjer redno uporabljam spletno stran https://www.pinterest.com/.

V današnjem svetu, kjer se tehnologija stalno nadgrajuje mislim, da je in bo IKT tehnologija še kako pomemben pripomoček pri mojem bodočem poklicu. Otroci so danes v koraku s časom in se kmalu že sami srečajo z uporabo tehnologije. Mislim pa, da jih moramo  mi, kot bodoči učitelji predvsem ozavestiti o pravilni uporabi le te.

Menim, da mi bo znanje IKT tehnologije prišlo prav pri tem, da bo pouk čim bolj interaktiven. Na primer z uporabo raznih informativnih video posnetkov, spletnih strani. Prav pa mi bo prišel tudi pri komuniciranju s starši otrok, ostalimi zaposlenimi, pri pisanju poročil, prispevkov o dnevih dejavnosti, izdelavi učnih listov…

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost