Interaktivna multimedijska predstvitev

Multimedijsko predstavitev sem izdelala na temo varnost na spletu. Pri tem sem si pomagala s programom Powerpoint, snemalnikom zaslona Bandicam in programom za urejanje videoposnetkov Shotcut. Podatke sem črpala večinoma s spletne strani Safe.si.

Videoposnetek vsebuje nasvete, kako lahko splet in tehnološke naprave uporabljamo bolj varno. Njegov namen je izobraziti ljudi na tem področju in jih opomniti, da na spletu nismo varni, čeprav imamo velikokrat prav tak občutek. Ciljna publika so vsi uporabniki spleta, sploh pa mladi, ki na njem preživijo največ časa in so najmanj kritični do sumljivih ali neprimernih vsebin.


To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

SAMOVREDNOTENJE IN REFLEKSIJA

  • Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? Ponovila sem že malo pozabljeno znanje o urejanju videoposnetkov.
  • Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a … Videoposnetek bi naložila v Arnes video storitev in v h5p programu dodala interaktivne naloge, npr. vprašanje Kakšno je varno geslo? Tega mi žal ni uspelo narediti, ker mi Arnes in h5p storitev nista hotela sprejeti videoposnetka, kljub temu, da je bil v zahtevani mp4 obliki, nato pa mi je zmanjkalo časa. Pri tem sem se naučila, da bom nalogo lahko veliko bolje opravila, če se je bom lotila prej.
  • Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Pisanju besedila v Powerpoint, saj sem hotela, da ima predstavitev nek pomen, da je smiselna in relevantna.
  • Kako ocenjuješ svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? Pri vsebini predstavitve mi zaradi že omenjenih nezgod ni šlo ravno dobro, ostale kriterije pa mislim, da izpolnjujem kar zadostno.
  • Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? Predvsem pri urejanju drsnic, s katerimi si bom pomagala pri razlagi snovi.
  • Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Najbolj mi je bilo všeč urejanje Powerpoint predstavitve, najmanj pa to, da se mi kakšna stvar ni izšla, kot sem pričakovala (nalaganje v Arnes video storitev in urejanje v h5p programu).
  • Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? Definicija se mi je zdela povsem vredu.
(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost