Varno pot naokrog s kolesom – infografika

Prometni znaki – infografika by Marjetica is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

POVEZAVE, UPORABLJANE V PROJEKTNI NALOGI

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

To je bila moja druga spletna objava, zato sem se ob samem urejanju prispevka malo boljše znašla. Na novo pa sem spoznala program Canva, ki sem ga uporabila za ustvarjanje infografike. Najprej sem se morala dobro naučiti vseh načel oblikovanja, ki sem jih poskusila v najvwečji meri upoštevati pri ustvarjanju infografike. Odločila sem se, da bom z inforgafiko predstavila zgolj prometne znake ter jim dodala opise. Če bi imela več časa bi zagotovo naredila bolj ustvarjalno infografiko, saj se mi le-ta zdi malce dolgočasna. Največ časa sem posvetila urejanju infografike ter njenih elementov po načelih oblikovanja. Canva malce olajša delo, saj nam izrisuje črte, kdaj smo s nekim elementom že poravnani, zato je urejanje malenkost lažje.

Glede na podan kriterij ocenjevanje sem pokrila vse točke s seznama. Skrbi me prva točka, ustreznost besedila, slik in postavitve, saj ne vem v kolikšni meri sem upoštevala vsa načela oblikovanja, sem se pa definitivno potrudila, da sem jih upoštevala čim bolj.

Pridobljeno znanje bom lahko uporabila pri pisanju povzetkov učne vsebine, pri podajanju vsebine na nek inovativen in edinstven način. Najljubše pri projektu mi je bilo ustvarjanje same objave v arnes spletu. Najmanj pa mi je bilo všeč urejanje infografike, saj nisem najbolj ustvarjalna in mi je bil ta del težji.

Da bi bil projekt boljši, bi med vsak znak dodala več prostora, prav tako pa bi poskusila vsebino podati na bolj zanimiv in ustvarjalen način.

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost