INFOGRAFIKA

Refleksija dela in samovrednotenje

V tem projektu sem se naučila, kako se naredi plakat s pomočjo programa Inkscape, kajti do sedaj nisem še nikoli naredila plakata preko računalnika.

Če bi imela več časa, bi se bolj poglobila v izdelavo plakata, saj je moj plakat na videz dokaj preprost. Definitivno bi naredila še kakšen znak, ki bi ga lahko umestila v besedilo.

Največ časa sem porabila za razmislek, kateri znak bi uporabila, saj sem imela težavo, ker se nisem spomnila, kaj bi lahko uporabila v svojem plakatu.

Glede na dan kriterij mislim, da je moj izdelek ustrezen. Potrudila sem se in dala vse od sebe.

Pridobljeno znanje bom uporabila v prihodnosti, ko bom morala narediti kakšno reklamo, ali pa kot ponazorilo snovi za učence.

Pri tem projektu mi je bilo najljubše postavljati posamezne elemente skupaj, jim spreminjati barvo in besedilo velikost ter način, saj sem se pri tem zelo zabavala, ker sem poskušala razne kombinacij barve in na koncu izbrala tisto, ki je najbolj pasala. Najmanj mi je bila všeč izdelava znakov, ker sem za to porabila ogromno časa, poleg tega pa nisem imela nobene ideje, ki bi jo lahko uporabila pri izdelavi plakata.

V definiciji projekta ne bi spremenila ničesar.

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost