Interaktivni videoposnetek- varnost na spletu

Refleksija

Glavna veščina, ki sem jo osvojila pri tem projektu, je vdelovanje interaktivnosti v videoposnetek. Obnovila sem tudi oblikovanje in izdelovanje videoposnetka v Canvi.

Če bi imela več časa, bi se še dodatno posvetila samemu izvornemu videoposnetku. Menim, da bi lahko vključila še več grafik in animacij (grakife bi lahko izdelala tudi sama) in različne tipe večpredstavnostnih nalog, vendar mi je že to delo vzelo ogromno časa. Najbolj zamudno je bilo ustvarjanje videoposnetka in izpolnjevanje vseh okvirčkov pri nalogah za interaktivnost (kriterij, odgovori, namigi…). Verjamem, da bi nalogi posvetila še več časa, če ne bi bila tako blizu tej neizogibni grozi, ki ji pravimo izpitno obdobje 🙂

Menim, da sem nalogo opravila uspešno. Vključila sem različne oblike predstavljanja informacij, vsebinsko je videoposnetek smiseln, prav tako pa vključuje Tačkota! 🙂 Naloga bi se mi definitivno zdela še bolje opravljena, če bi dodala še lastno zvočno spremljavo.

Pridobljeno znanje bom lahko uporabila predvsem na svoji učiteljski poti, z otroki. Upam, da se ne pojavi še kakšna korona situacija, verjamem pa, da bi bilo predvsem takrat uporabno. Interaktivni videoposnetek je zanimiv in simpatičen način podajanja in preverjanja znanja učencev, in super kontrast “dolgočasnim” predstavitvam in predavanjem.

Moj najljubši del projekta je ustvarjalni proces in svoboda idej. Brainstorming, kaj vse lahko ustvarim. Je pa precej zamudno, to mi je malo manj ljubo. Definicije projekta ne bi spreminjala, mogoče bi ga le prestavila na malo prej v semestru.

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost