Interaktivno učno gradivo

Refleksija

V tem projektu sem se naučila uporabljati orodje Quizzlet; z ostalima dvema sem delala že prej. Če bi imela več časa, bi dodala še slike- mislim, da bi izdelala nalogo s povezovanjem slike k definiciji (H5P).

Glede na dan kriterij se mi zdi moje delo ustrezno, vem pa, da bi bila vprašanja lahko še bolj kognitivno zahtevna- moja so bolj spominska.

Kot vso znanje, ki sem ga pridobila skozi semester pri IKTju, mi bo tudi to prišlo prav na moji poklicni poti. Upam, da ne v kakšni korona situaciji :). Menim, da bom največ uporabljala Kahoot, saj je tudi meni zelo zabaven. Z interaktivnim gradivom bom preverjala predznanje, učence motivirala za delo in preverjala njihove dosežke.

Moj najljubši del projekta je bilo ustvarjanje spominskih kartic, saj sem to počela prvič. Zdi se mi zelo uporabno tudi za študente (kot flash cards, za učenje). Mogoče je moj najmanj ljub del refleksija, ker se mi zdi, da se po vseh teh projektih že malo ponavljam.

Projekta ne bi prevel spreminjala. Morda bi pri tem izbirnem projektu le dodala možnost, da študenti izberemo kakšno drugo temo (ne varnost na spletu, tisto, ki jo imamo že cel semester), da imamo bolj odprte možnosti.

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost