Interaktivna multimedijska predstavitev

Varnost na spletu is licensed under CC BY-NC-ND 4.0

Slikovno gradivo

Je kdo za zaslonom? by Paulette is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Social media by Paulette is licensed under CC BY-NC 4.0

Zvočno gradivo

Sedative by Lesfm, Pixabay is marked with CC0 1.0

Tehnologija in dostopi by Paulette is licensed under CC BY-NC 4.0

Opis vsebine predstavitve, njenega namena, ciljne publike in ciljev

Tehnologija nas spremlja v vsakdanjem življenju in jo moramo znati dobro uporabljati. Vedeti moramo o težavah ali neprijetnih situacijah do katerih lahko pride samo s pritiskon na napačni gumb. S tem posnetkom sem želela na kratko predstaviti to problematiko, hkrati pa tudi nuditi nekaj nasvetov kako ravnati, da do tega ne pride ali pa kaj narediti če se zgodi nesreča. S tem bi rada pomagala vsem ki internet uporabljajo, še posebej pa tiste ki najmanj vejo o njej; kajti menim, da so ti tisti ki največ pomoči potrebujejo.

Povezave na vire, uporabljena orodja, aplikacije in programe

Najprej sem s pomočjo Canva naredila predstavitev kjer sem tudi uporabila slikovno in zvočno gradivo. Za slikovno gradivo sem si pomagala z PhotoScapeX ter Inkscape. Zvočno gradivo sem uredila s pomočjo Audacity. V njej sem uredila lastni posnetek in pesem Sedative iz Pixabay. Naloge H5p sem naredila preko Arnes Splet.

Refleksija dela in samovrednotenje

Za to projektno nalogo, sem si vzela res veliko časa. Vedela sem, da je kompleksna a tudi zelo zanimiva. V njej sem uporabila znanje ki sem ga skozi študijsko leto pridobila; naučila sem se, da na zelo enostaven način lahko pripraviš nalogo/aktivnost ki bo zelo zanimiva drugim. To bom uporablila v razredu in tudi kdaj za kakšno predstavitev.

Največ časa sem posvetila predstavitvi, saj je ta baza cele naloge. Ta je bil tudi najljubši del naloge. Najmanj mi je bilo všeč se ukvarjati s posnetkom. Če bi imela več časa, bi dodala še kakšno nalogo H5p.

Delo ki sem ga naredila pri tej projektni nalogi ocenim dobro.

Projektu ne bi nič zamenjala. Menim, da vsebuje vse kar smo se v teku semestra naučili.

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost