INFOGRAFIKA

REFLEKSIJA

  • Kaj sem se novega naučil/a v tem projektu? glede same teme, Varnost na spletu, se nisem naučila nič novega, saj mi je to kar poznana tema. Sem se pa bolj spoznala s programom Canva.
  • Če bi imel/a več časa, bi dodal/a, spremenil/a, izboljšal/a … Če bi imela več časa bi se še igrala z različnimi motivi, saj se mi je to zdelo zelo zabavno, ampak drugače pa nebi spremenila ničesar.
  • Kateremu delu si posvetil/a največ časa in zakaj? Največ časa sem posvetila isaknju podloge in ideje, saj z ničemer nisem bila zadovoljna. Zato bi ga ocenila kar pozitivno. Edino kar me skrbi so koraki, ki prikazujejo postopek, saj moje delo ni potekalo v neki segmintaciji ampak zelo mešano.
  • Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti? V moji poklicni poti bom sigurno uporabljala Canvo, ali ko bom ustvarjala kakšne plakate, za predstavitve za učence, za izdelavo kakšne animacije ali GIF-a ali pa celo za izdelavo barvitega življenjepisa
  • Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj? Najbolj mi je bilo všeč to ustvarjanje infografike, saj smo lahko bili zelo ustvarjalni, najmanj pa mi je všeč ko moramo narediti to spletno stran, kjer je treba vse urediti in prikazati po korakih, saj se mi zdi da vzame veliko časa in je najmanj zabavno.
  • Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši? mogoče bi naredila več slik postopka, da bi lahko več prikazala.
(Skupno 4 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost