INTERAKTIVNI VIDEOPOSNETEK

Refleksija in samovrednotenje

Pri projektni nalogi sem se naučil, kako se iz PowerPointa izvozi video. Naučil sem se tudi, kako ta video opremimo z interaktivnimi naloga. Utrdil sem tudi svoje znanje o varnosti na spletu.

Če bi imel več časa, bi imel PowerPoint več vsebine, ki bi bila še bolj zanimiva in smiselno povezana v celoto. Prav tako bi uporabil več različnih interaktivnih nalog in tako video naredil še bolj privlačen.

Največ časa sem posvetil izdelavi PowerPointa. Moral sem zbrati ideje, kakšno vsebino bi vključil vanj. Nato sem na spletni strani Safe.si moral izbrati podatke, ki so se mi zdeli najbolj zanimivi in jih vključil v predstavitev.

Menim, da moja projektna naloga ustreza kriterijem ocenjevanja. Ima sicer precej pomanjkljivosti, od tega da je nekoliko kratka, do tega da bi lahko imela več nalog, ki bi bile še bolj zanimive in dinamične.

Tekom študija bi pridobljeno znanje lahko uporabil pri izdelavi različnih predstavitev. Pri delu v razredu pa bom lahko pridobljeno znanje uporabil za izdelovanje videoposnetkov, ki bodo namenjeni zanimivemu predajanju določene učne snovi ter tudi ponavljanju in utrjevanju.

Najbolj mi je bilo všeč opremljanje videoposnetka z interaktivnimi nalogami, saj si pri tem res lahko kreativen. Najmanj mi je bila všeč izdelava PowerPointa, saj je precej zamudno, da sem zbral vso potrebno vsebino.

V definiciji projekta bi morda podal še nekoliko natančnejša navodila glede objave videoposnetka in podobnih detajlih. Drugače se mi zdi zasnova projektnega dela zanimiva in uporabna.

(Skupno 6 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost