Kako ustvariti svoj lasten vrt začimb?- infografika

rast začimb by Sončnica is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

rast začimb by Sončnica is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

VIRI:

-https://www.canva.com/sl_si/

-https://chooser-beta.creativecommons.org/

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE:

Naučila sem se uporabljati in ustvarjati izdelke v canvi, ki je prej nisem poznala. Naučila sem se, kako pomembno je izbirati prave odtenke, pisavo, barve ipd., da izdelek zgleda estetsko in kar se da zanimivo.

Če bi imela več časa, bi probala sama ustvariti cel izdelek, namesto, da sem že uporabila predlagano izbiro in si s tem zadala dodaten izziv.

Največ časa sem posvetila urejanju izdelka (da je bila povsod enaka pisava, da je bila povsod enako oddaljena od naslovov izd.). Veliko časa sem posvetila tudi izbiranju pravih barv (da so se med seboj ujemale…).

Izdelek mi je všeč, zdi se mi zabaven in poučen. Na njem so napisani ustrezni bistveni podatki, ni preveč besedila in tudi ilustracije so ustrezne in primerne glede na temo. Tudi barve so primerne glede na izbrano temo, se med seboj ujemajo in so prijetne na izgled.

Tekom študija bom svoje znanje o canvi še veliko uporabljala, pri izdelavi raznih predstavitev, miselnih vzorcev ipd. Kot bodoča učiteljica, pa bom canvo lahko uporabljala pri izdelavi raznih učnih listov, zabavnih vaj, miselnih vzorcev in pri izdelavi vabil.

Najljubše mi je bilo ustvarjati z barvami in dodajanje ilustracij, ker se mi zdi, da ilustracije dodajo zabavno podobo celemu izdelku in že same veliko povejo o samem izdelku in njegovi vsebini, zato se mi zdijo zelo pomembne. Najmanj všeč pa mi je bilo dodajanje besedila, ker na začetku nisem dobro vedela, kaj bi sploh napisala in mi je povzročalo največ problemov.

Menim, da je bil projekt dobro zastavljen in da smo se iz tega projekta naučili veliko uporabnih stvari, ki jih bomo še veliko uporabljali v našem nadaljnjem izobraževanju in bodočem poklicu.

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost