Kako zraste fižol-infografika

Kako zraste fižol? by Isabella is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Kako zraste fižol? by Isabella is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Infografika je bila ustvarjena v programu Canva

Licenca je bila določena s programom Beta licence chooser

REFLEKSIJA IN SAMOVREDNOTENJE

V okviru druge projektne naloge smo izdelali izobraževalni plakat oziroma infografiko, s pomočjo katere smo na zanimiv in enostaven način predstavili izbrano učno snov. Infografiko sem izdelala s pomočjo Canve. Ker sem to aplikacijo že velikokrat uporabljala, so mi bila orodja znana in pri delu nisem imela večjih težav.

Vsakemu podnaslovu sem dodala krajši opis. Nekoliko več časa mi je vzela izbira slikovnih elementov, ki sem jih uporabila z namenom, da popestrijo celoten izdelek. Pri tem sem pazila, da jih nisem uporabila preveč.

Znanje, pridobljeno med izdelovanjem druge projektne naloge, mi bo zelo koristilo tekom študija, pa tudi kasneje, pri opravljanju učiteljskega poklica. Opazila sem, da sem imela pri pripravi te spletne objave veliko manj težav kot pri prvi, postopek mi je bolj znan in bolje razumem elemente spletne objave.

V definiciji projekta ne bi spremenila ničesar ,saj menim ,da so bila navodila jasno podana, ob nerazumevanju le teh pa mi je bila v veliko pomoč tudi mentorica.

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost