Živali na kmetiji – infografika

živali na kmetiji by Meli is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Infografika ustvarjena v programu Canva

Licenca določena s programom Beta Licence Chooser

REFLEKSIJA DELA IN SAMOVREDNOTENJE

Druga projektna naloga je od nas zahtevala, da smo izdelali infografiko glede na našo temo. Urejanje infografike v programu Canva nam je omogočilo, da smo na zanimiv in zabaven način predstavili učno snov, prav tako pa smo se naučili, kako izobraževalni plakat narediti na drugačen način, bolj zanimiv in prilagojen za učence.

S programom Canva sem se srečala prvič, saj sem vedno do zdaj za urejanje izobraževalnih plakatov uporabila program PowerPoint. Kljub temu, da sem prvič urejala v programu Canva, s tem nisem imela težav.

Za glavni naslov sem izbrala temo živali na kmetiji, glavnemu naslovu pa sledijo podnaslovi, povezani z izbrano temo. Vsaki kategoriji izobraževalnega plakata sem dodala opis živali in njihove najbolj značilne lastnosti. Poleg besedila sem dodala še slikovni material, ki sem ga poiskala v programu Canva. Slikovni material je dodan predvsem zaradi popestritve izdelka in lažjo predstavo posamezne živali.

Izdelovanje druge projektne naloge mi je prineslo veliko novega znanja, ki mi bo koristilo tekom študija in tudi pri opravljanju poklica. Težavnost druge projektne naloge se mi je zdela primerna, saj se bomo kot učitelji vsak dan srečevali s podobnimi stvarmi in poskušali še tako zapletene snovi pojasniti učencem.

Zaradi izkušenj glede objave prve spletene naloge, sem imela manj težav pri objavi druge spletne naloge v Arnes splet.

Menim, da pri drugem projektu ne bi spremenila nič, saj so navodila bila jasna že od samega začetka, zato ni bilo večjih težav pri razumevanju teh.

(Skupno 12 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost