Od semena do sončnice – infografika

Od semena do sončnice by University student is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

Od semena do sončnice by University student is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

REFLEKSIJA in SAMOVREDNOTENJE:

V tem projektu sem bolj podrobno spoznala orodje Canva in se na novo naučila uporabljati določene možnosti, ki jih ta ponuja. Če bi imela več časa bi se poskušala še bolj posvetiti celotnemu oblikovanju infografike. Poskusila bi uporabiti oziroma preizkusiti še več orodij in učinkov, ki so na voljo.

Največ časa sem posvetila prav urejanju infografike. Pomembno mi je namreč bilo, da je ta fukncionalna, urejena po kriterijih in primerna za učence 2. razreda osnovne šole. Glede na kriterije tako svoje delo dobro ocenjujem. Kriterije sem namreč uporabila za smernice, kar pomeni, da sem jih med delom poskušala karseda izpolniti.

Menim, da mi bo pridobljeno znanje prišlo zelo prav tako tekom študija kot tudi med opravljanjem dela učiteljice razrednega pouka. Izobraževalne plakate bom lahko tako pripravljala hitreje in učinkovitejšeq. Ti so namreč po mojem mnenju zelo dober pripomoček za učenje novih informacij in ponavljanje starih.

Najljubše pri projektu mi je bilo urejanje infografike, najmanj zanimivo pa mi je bilo urejanje licence za dele objave. Menim, da je projekt dobro zastavljen v sami definiciji, zato trenutno ne vidim možnosti izboljšav oziroma za to nimam predlogov.

UPORABLJENE POVEZAVE V PROJEKTNI NALOGI:

(Skupno 23 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost