VARUJ NA┼á PLANET­čîŹ, UPORABI SPLET!

REFLEKSIJA

Kaj sem se novega nau─Źil/a v tem projektu?

V tem projektu sem prejela mnogo novega znanja. Znanje o rastrski in vektorski grafiki je bilo predvsem teoreti─Źno, sedaj pa sem delo z njima poskusila ┼íe v praksi. Prvi─Ź sem uporabljala programa Inkscape in Photoscape, s katerim sem se nau─Źila izdelovati svoje vektorske grafike in obdelovati svoje rastrske grafike. Sedaj vem, kje in kako je smiselno posamezno grafiko ustrezno uporabljati.

─îe bi imel/a ve─Ź ─Źasa, bi dodal/a, spremenil/a, izbolj┼íal/a ÔÇŽ

Danemu projektu sem posvetila kar precej ─Źasa, tako da dvomim, da bi lahko ┼íe kaj dodala ali izbolj┼íala. ─îe bi imela ve─Ź ─Źasa, bi verjetno ┼íe enkrat spremenila temo danega prispevka, saj je ┼íe veliko (neodkritih in zanimivih) tem na podro─Źju izdelovanju digitalnih vsebin.

Kateremu delu si posvetil/a najve─Ź ─Źasa in zakaj?

Precej ─Źasa sem posvetila izbiranju teme in razmi┼íljanju, kako smiselno povezati vse ko┼í─Źke v neko celoto. Zagotovo pa sem najve─Ź ─Źasa posvetila izdelovanju vektorske grafike, ker sem bila na tem podro─Źju najbolj nova in sem se precej ┼íe lovila.

Kako ocenjuje┼í svoje delo glede na dan kriterij ocenjevanja? Kateri element kriterija je bil najte┼żji za realizacijo?

Zdi se mi, da sem svoje delo kar dobro opravila. Najte┼żje mi je bilo smiselno povezati dano temo v neko celoto, da ni bilo kar nekaj naklju─Źno vr┼żeno skupaj.

Kje in kako bom lahko pridobljeno znanje uporabil/a tekom študija in na svoji poklicni poti?

Urejanje rastrskih grafih bom definitivno lahko uporabila za objavljanje tako na spletne strani kot na socialna omre┼żja, ustvarjanje vektorskih grafik pa za izdelavo svojih simbolov, ki bodo povezovale moje predstavitve, tako na poklicni poti kot ┼íe v ─Źasu ┼ítudija. Zdi se mi pomembno, da svoje znanje tudi sama prena┼íam naprej in mogo─Źe najbolj ra─Źunalni┼íko radovedne u─Źence ┼że seznanim s tem.

Kaj mi je bilo pri projektu najljubše in kaj najmanj?

Najbolj mi je bilo v┼íe─Ź izdelovanje vektorske grafike, ─Źeprav mi je to na za─Źetku ┼ílo grozno slabo, mi je hitro priraslo k srcu, saj je zabavno in zanimivo. Ni mi bilo v┼íe─Ź konstantno fotografiranje zaslona, kaj po─Źnem, saj mi je to ve─Źkrat ┼ílo iz glave in sem morala izdelek razdirati in sestavljati nazaj skupaj.

Kaj bi spremenil v definiciji projekta, da bi bil boljši?

Sama bi uporabila malo ve─Ź teme izdelovanje digitalnih vsebin in malo manj kaj in kako sem po─Źela z grafikami.

(Skupno 94 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo v┼íe─Ź tudi...

Dodaj odgovor

Va┼í e-naslov ne bo objavljen. * ozna─Źuje zahtevana polja

Dostopnost