Avtorske pravice in licence – slikovno gradivo

REFLEKSIJA

V tem projektu sem se naučila uporabljati programa PhotoScape in Inkscape in sicer kako urejati in spreminajti fotografije ter zmanjšati datoteke. Poleg tega tudi kako ustvariti vektorsko grafiko.

Če bi imela več časa bi bolje zapisala postopek in lepše oblikovala refleksijo

Največ časa sem posvetila izdelavi vektorske grafike saj sem večkrat morala znova začeti izdelovati, ker sem uporabila nedovoljeni logo in bila sem tudi nezadovoljna z nekaterimi izdelki.

Zdi se mi, da je naloga v redu sestavljena, čeprav bi lahko še preci spremenila in izboljšala. Če bi imela več časa bi še preci popravila in dopolnila. Vektorska grafika je bil del naloge, ki mi je bil najtežji za realizacijo.

Pridobljeno znanje bom lahko uporabila za izdelovanje delovnih listov ali slik in fotografij, ki bi jih lahko uporabljala pri poučevanju. Lahko pa mi bo prišlo v korist pri izdelavi drugih projektnih nalog in drugih predstavitev v študijskem obdobju.

Najljubše mi je bilo ustvarjanje vektorske grafike, čeprav sem imela tu nekaj težav pri izbiri pravilne ideje. Najmanj pa mi je bilo obdelovanje rastrske slike.Pri definiciji bi morda boljšo refleksijo napisala pa boljše oblikovala postopek. Več časa bi si rada vzela za to.

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost