Kako zraste sončnica? – fotografski material

Predmet: Spoznavanje okolja

Razred: 2.razred OŠ

Učna tema in cilji : znajo s poskusi ugotoviti, da mlade rastline lahko zrastejo iz semen, čebulic, gomoljev, potaknjencev; znajo dokazati, da rastline potrebujejo za življenje zlasti zrak, vodo z rudninskimi snovmi in svetlobo.

POMEN DIGITALNE TEHNOLOGIJE ZA BODOČEGA UČITELJA RAZREDNEGA POUKA

Učitelji razrednega pouka si pri samem pouku lahko pomagajo s številnimi tehnološkimi pripomočki, npr: interaktivne table, spletne platforme za učenje, aplikacije za učenje, programi za ocenjevanje, digitalne knjižnice… s temi pripomočki učitelj lahko zagotovi zabavno učenje, prilagodljivost in diferencijacija vsakega učenca, povečano motivacijo s strani učencev prav tako pa pri učencih vzbudi dodatno zanimanje za snov. Prav zato je pomembno, da smo bodoči učitelji vsaj osnovno izobraženi na področju tehnologije, saj ta vsak dan napreduje in se izboljšuje.

Slika pridobljena s Pixabay licence

Kako zraste sončnica? by tarka is licensed under CC BY-NC-SA 4.0

SAMOREFLEKSIJA

Izdelovanje te projektne naloge se mi je zndelo nekoliko zahtevno, saj nisem preveč vešča z objavami in urejanjem. S svojo projektno nalogo sem zadovoljna, vendar vem da bi jo lahko opravila bolje in si zanjo vzela več časa. S fotografskim materialom sem zadovoljna, fotografije se mi zdijo lepo urejene, vendar manjkajo še zadnje stopnje rasti sončnice, saj še čakam da sončnica zraste.

PROGRAMSKA OPREMA IN APLIKACIJE

VIRI

(Skupno 5 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost